Tuesday, July 7, 2009

RFID implementointi yritystä

Toissa päivän mtv3:n urheilu-uutisissa oli juttua kuinka anti-doping valvonnassa haluttaisiin siirtyä käyttämään rfid chippejä. (Jostain kumman syystä netistä ei näytä löytyvän asiasta halaistua sanaa, josko olisi vähän livahtanut sensuurista ohi?) "Yllättävästi" urheilijat eivät paljon tällaisesta valvonnasta välitä. Tästä voimmekin päätellä etteivät kaikki aikuiset - teknologiaa pelkäävät moukat - tulekaa hyväksymään chippejä kovin helposti. Siksi uskoisinkin, että lapset ja nuoret tulevat olemaan chipitys propagandan ajamisen ykköskohde; esim. pelien ja vanhempien lastensa seurannan avulla.

3 comments:

Vortac said...

Olet valitettavan oikeassa. Kukaan ei myöskään mainitse sitä uskomattomalta kuulostavaa seikkaa, että noissa RFID-chipeissä on CIA:n vuosikymmenten uurastuksen tulokset ihmisten kontrolloimiseksi..

(CIA on tutkinut 'mind control'-aihetta helkkarin pitkään, osallistui LSD:n kehittämiseen, ja on tunnetusti etsinyt jo pitkään 'manchurian candidate'a.. )

Toivon, että minulla on väärä käsitys asiasta, tai että olen muuten vain väärässä tässä. Joku RFID-siru ihon alla, jossa on pelkästään tavalliset toiminnot - GPS-jäljitys, kehon toimintojen mittaukset, pankkitoiminnot, henkilötunnus-systeemit jne. ei oikeastaan edes olisi kovin paha juttu verrattuna siruun, joka kykenisi kontrolloimaan ihmisen tunnetiloja, ajatuksia ja päätöksiä.

Tiedän kyllä miten hurjalta ja mielipuoliselta tämä kuulostaa, mutta yhtä mielipuoliselta kuulosti 90-luvun alussa edes MAINITA, että olisi jotain mikrosiruja, joita laitetaan lemmikkeihin ihan kuin se olisi maailman luonnollisin asia 10 vuoden päästä.. ja juuri niin kävi; nykyään suomessakin koirilla täytyy olla mikrosiru nahkansa alla, tai muuten koiraa ei saa viedä ulkomaille jne.

Epäilisin että se on piakkoin pakollinen kaikissa lemmikeissä.

Lapset ovat kohderyhmä, jonka arvokkuuden mielenmuovauksessa ovat valtaapitävät aina tienneet - lapsiin ollaan vaikutettu jo 80-luvusta lähtien piirretyillä yms., mutta uudemmat piirretyt ovat pahempia. Niissä ihan luonnollisina asioina esitetään retina scanneja, mikrosirutusta jne.. lapset oppivat hyväksymään nämä hauskoina ja tavallisina juttuina.

- Vortac

Ebe said...

Kiitos palautteesta :p

Olen tuosta mielentilasta yrittänyt kirjoitella, kuinka siis ihmiset eivät usko millään niitä juttuja mitä esim. CIA on tehnyt. Hyvin huomaan kyllä kuinka elokuvissa yms. ensin esitellään kaikkia teknologioita; uusin minkä olen huomannut on tämä "touch screen", joka on vilahdellyt ties missä.

Anonymous said...

Nooh, pientähän tämä on (-8

Juu, media kiinnostaa minuakin, etenkin se, miten sitä käytetään aika törkeästi ja surutta erilaisten dogmien survomiseen ihmisten mieliin ja poliittisten päämäärien ajamiseen.

Ihmisiä 'totutetaan' ja 'koulutetaan' tiettyihin ideoihin ja asenteisiin, kunnes lopulta niistä asenteista tulee esimerkiksi juuri elokuvissa ja tv-sarjoissa aivan itsestäänselvyyksiä, ja sitä kautta myöskin yleisön mielessä - vaikka järjen äänen pitäisi puhua niitä vastaan.

On jokseenkin turhauttavaa, kun ensin kaikki nauravat jollekulle asialle, josta yrität ihmisiä varoittaa, eivätkä usko sellaista koskaan olevankaan ja 5 vuoden päästä samat ihmiset katsovat silmät ymmyrkäisinä että "mutta tämähän on mitä luonnollisin asia, ja näinhän on ollut jo pitkään"..

Ei oikein missään välissä pääse sanomaan että "katsokaa nyt, minähän sanoin!".

Jotenkin melkein pelottavaa, miten ihmisten - siis suuren yleisön - asenteet vaihtuvat kuin vivusta vääntämällä. Esimerkiksi juuri mikrosirujen suhteen aluksi "ei sellaisia ole eikä tule, eikä voi olla, hihihaha miten typerää uskoa tommoiseen" - FLIP - "Mikrosiruhan on tärkeä osa teknologista kehitystä ja aivan luonnollistahan on tunkea niitä eläinten ja kohta ihmisten ihon alle, höh! Mitäs omituista tai ihmeellistä siinä muka on?"..

Missään vaiheessa ei ole sellaista terveen epäilyn kautta, jolloin ihmiset hieman ehkä kauhistuisivat ja ainakin epäilisivät ja pohtisivat onko tuollainen järkevää. Yhtäkkiä se on vain yleisesti hyväksyttyä, äänestystä ei koskaan asiasta tullutkaan.

- Vortac