Friday, August 14, 2009

H1N1 -rokote = syöpä

Saksalainen keuhkospecialisti varoittaa "sikainfluenssa" rokotteesta:

http://www.bild.de/BILD/news/bild-english/world-news/2009/08/07/swine-flu-health-expert-warning/does-virus-vaccine-increase-risk-of-cancer.html

Itsehän tämän jo tiesinkin, mutta kannattaa kertoa varmaan kavereillekkin...

3 comments:

Anonymous said...

Jep, tuo on aika tyypillistä kaavaa. Ensin kehitetään hirveä paniikki jonkun kolmen kuolemantapauksen vuoksi, ja sitten kun ihmiskunta on paniikissa, tarjotaan 'ratkaisu', eli tässä tapauksessa rokote, johon on kätevästi asennettu tuhoisia aineksia.

Vanha kunnon problem-reaction-solution-kaava.

Kovasti ihmisten lukumäärää koetetaan vähentää..

- Vortac

Anonymous said...

Just oli yle uutisissa noita tolloja ottamassa kilpaa testirokotetta... "pääsi pois koulusta pariksi tunniksi" - voi kiesus.

Anonymous said...

Itseasiassa tuo kuvastaakin aika hyvin sitä, miten yhteiskuntamme, tuo armas kanaemomme on rakennettu. Lapset ja teinit pakotetaan heidän elämäniloisimmillaan ja vilkkaimmillaan kuiviin, tylsiin instituutioihin, joissa he näkevät maailman korkeintaan ikkunan läpi, ja joutuvat istumaan hiljaa paikallaan päivästä toiseen ja opettelemaan merkityksetöntä triviaa (joka koostuu suureksi osaksi valheista) niin paljon ja niin tukahduttavissa olosuhteissa, että mikä tahansa poikkeama otetaan vastaan avosylin, ja niinpä on sitten tätä ihmismassaa on erittäin helppo ohjailla sinne sun tänne ja kontrolloida juuri niinkuin vallanpitäjät haluavat.

Ei kenellekään tule mieleenkään protestoida tilaisuudesta päästä pois koulusta edes pieneksi hetkeksi, koska koulu on ilon vastakohta.

Kouluissa opetetaan lähinnä MITÄ ajatella, ei MITEN ajatella..

- Vortac